Original on Transparent.png

Over Oudman Automotive

 

Hoi, ik ben Michael Oudman. Ik ben al 34 jaar verliefd op de meest uiteenlopende auto's. Ik restaureerde ooit een Citroën CX, maak al jaren mooie polder- en bergritten met mijn Alfa Romeo Spider en koester een heimelijke liefde voor oude Lancia's. 

 

In de afgelopen 17 jaar maakte ik carrière als autoverkoper, privéchauffeur, redacteur en hoofdredacteur bij een muziektijdschrift, (vrijwillig) boswachter, vrachtwagenchauffeur en service adviseur bij o.a. Volkswagen en BMW Amsterdam. In 2019 besluit ik om samen met mijn vrouw een Land Cruiser te kopen voor een roadtrip naar Japan.

Helaas gooit de corona-crisis roet in het eten en keren we al na een maand op pad weer terug naar Nederland. Grappig genoeg brengt het ook iets moois: een fantastische nieuwe woonplek in de Noord-Hollandse polder en eindelijk de ruimte, de vrijheid en het lef om voor mezelf te beginnen en me volledig te storten op mijn op-een-na grootste liefde en die delen met de wereld.

 

Sinds mei 2020 verhuur ik vanuit het prachtige Land van Leeghwater cabrio's en verkoop ik (gerestaureerde) klassiekers en youngtimers. Wees welkom voor een proefrit of een cabriotocht met de wind door je haren.

Cheers, Michael